Skip to content
Quarterly Subscription Box
Join Now!

Blog

Notepad Planning: How To Create A Simple Weekly Spread (IN DUTCH)

by Design Team 11 Jul 2021 0 Comments

Hi lieve A&O lezer! 

@journalwithkate hier weer met een Nederlandse blog! Dit keer over het plannen in jouw notepad. Zo nu en dan ben ik er even helemaal klaar mee...dat fancy bullet journalen in mijn bullet journal. En dat is nou zo fijn aan het bullet journal systeem. Je kunt even een break nemen wanneer je dat nodig hebt en gerust een maand overslaan, omdat het geen gedateerde planner is. Voor de momenten dat ik mijn bullet journal even opzij wil leggen, gebruik ik mijn Archer & Olive Notepad. Omdat ik lekker veel ruimte wil, gebruikt ik het liefst het B5 formaat. 

In deze blog neem ik jullie mee en laat ik zien hoe snel en simpel het kan zijn om je week in de Notepad te plannen. 

weekly spread on notepad materials

Wat heb je nodig? 

Als je met me mee wilt doen, heb je het volgende nodig:

  • Archer & Olive B5 Notepad: dit is vanwege het formaat mijn favoriete notepad. Een heerlijk ding om als deskpad te gebruiken. Wist je dat je met de kortingscode KATE10 10% korting op je hele bestelling kunt krijgen?! Je kunt ook op deze link klikken. 
  • Pen: zelf gebruik ik hier de Uni-PIN fineliner in maatje 0.1. Dat is mijn favoriete maat voor het trekken van simpele lijnen. Het maakt natuurlijk niet uit welke pen je hiervoor gebruikt. Gebruik vooral je eigen favoriete pen!
  • Stickers: om het planproces te versnellen, heb ik hier gebruik gemaakt van bullet journal stickers. Je kunt ze echt overal vinden, bij Archer & Olive maar ook Etsy heeft ontzettend veel aanbod. Je hoeft natuurlijk niet perse stickers aan te schaffen om hiermee aan de slag te gaan. Gebruik vooral je creativiteit. 

Aan de slag

Ik ben begonnen met het uittekenen van de zeven kaders voor de dagen van de week. Qua formaat zijn ze 11 hokjes breed en 14 hokjes lang. Vervolgens is het eigenlijk een kwestie van stickeren. Zo heb ik een kalendertje van de huidige maand toegevoegd en de dagen van de week erop geplakt. 

complete spread

Wil je stap voor stap zien hoe ik deze wekelijkse pagina in een aantal minuten heb opgezet, kijk dan naar onderstaande video. En voila! Klaar is Kees. Zo heb je in 5 minuten jouw layout voor de hele week klaar. Als je graag een spiekbriefje wilt hebben voor het opzetten van deze week pagina, kun je onderstaande printable gratis downloaden. Je kunt de printable natuurlijk iedere week uitprinten en er rechtstreeks op plannen Hoe dan ook: ik wens je veel plan plezier! 

finished spread


Grab the printable here:

weekly spread printable


Ik hoop dat je wat aan deze blog hebt. Ik zou het leuk vinden om te zien wat jij ervan maakt. Post jij jouw creaties online? Gebruik dan de hashtags #archerandolive en #archerandolivecommunity. Vergeet ons niet te taggen via @journalwithkate en @archerandolive zodat wij jouw creatie kunnen zien! Veel plezier!Prev Post
Next Post

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.

Thanks for subscribing!

This email has been registered!

Shop the look

Choose Options

Edit Option
this is just a warning
Login
Shopping Cart
0 items
0%